Eerlijk is eerlijk, met zoveel nieuwe programma’s op de buis snakken we soms ook naar de oude vertrouwde programma’s. Stukje nostalgie. Lekker kijkvoer. Goed nieuws! SBS6 onderzoekt momenteel de mogelijkheid om Hart in aktie terug te brengen. “We gaan kijken of er dan goede cases zijn, maar we zitten in een testfase”, aldus een woordvoerder.

Van Dijk was tussen 2000 en 2006 presentatrice van het programma dat in 2003 de Televizier Ring won. Als het programma terugkeert, zal het voor het eerst sinds 2007 weer te zien zijn. 

Article continues after the ad

Spijtgevoelens

Al eerder maakte Wendy van Dijk tijdens een interview met medepresentatrice Linda de Mol duidelijk spijtgevoelens te hebben gehad van haar overstap naar RTL. Ze hoopte op een nieuwe samenwerking met Linda en een nieuwe start met Hart in aktie.

Ze vertelde toen aan de creatief directeur van Net5, Linda de Mol: “Dit is mijn moment om opnieuw te beginnen. Terug bij de zender waar ik ben begonnen. Dat was mijn motivatie. Hart in aktie, diep in mij zit dat ik dat weer zou willen terughalen. En ik hoop dat wij samen wat gaan doen. In de film of in een serie.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? 
Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 
Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle Daily | Beeld: ANP