.
Sylvie Meis is onderweg met het vliegtuig naar Nederland. Sylvie, woonachtig in Hamburg, presenteert het programma Wedden Dat Ik Het Kan op SBS6 en reist dus heel wat heen en weer.

Gehuld in een lange zwarte jas en met een grote zonnebril op haar neus, neemt de presentatrice snel nog even vóór het boarden een selfie.

More content below the advertising

Verdrietig nieuws voor K3-zangeres Marthe De Pillecyn. Haar relatie met Viktor Verhulst is na 2,5 jaar op de klippen gelopen. Dat maakten de brunette en zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst donderdag bekend via Instagram.

'Na lange en intense gesprekken zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat het beter is om elk onze eigen weg te gaan en ons leven verder te zetten als goede vrienden', schreven de twee. 'Wij hebben samen een fantastisch mooie tijd beleefd en hebben elkaar altijd gesteund. Dit zal niet veranderen in de toekomst. We koesteren onze mooie periode samen en hebben voor altijd een plekje in elkaars hart. We gaan zonder ruzie uit elkaar en hopen dat onze privacy gerespecteerd wordt zodat we deze moeilijke beslissing een plaats kunnen geven.'

More content below the advertising

Onverwacht

Marthe en Vik waren sinds begin 2016 samen. De breuk komt onverwacht, twee weken geleden zwijmelde de zangeres nog volop over haar grote liefde. 'Hij maakt van mij elke dag opnieuw weer de gelukkigste vrouw ter wereld', schreef Marthe ter gelegenheid van Viks verjaardag.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

 

.
Hoe Sylvie Meis (38) aan haar bikini body komt? Zwoegen in de sportschool. Dat bewijst het lingeriemodel en presentatrice maar weer met de reeks foto’s die zij op haar Instagram plaatst.