Met een knoop in zijn maag laat de 35-jarige zanger Simon Keizer via Instagram weten dat de show in Bloemendaal vanavond niet doorgaat.

Na overleg met zijn arts was het voor Keizer het verstandigst om vanavond toch niet op te treden. Hij deelt op Instagram: De afgelopen 12 dagen gingen van verkoudheid naar griep naar keelontsteking naar non-stop hoesten naar, op het moment, zwaar geïrriteerde longen. Na overleg met arts is besloten om de show van morgen in Bloemendaal te cancelen.

Vervangende datum
Uitzieken zit er voor Simon niet helemaal in, want de zanger baalt er enorm van dat hij de show heeft moeten afzeggen. "Bovenop alle kwalen voel ik dus ook nog eens een knoop in m'n maag. Een schuldgevoel omdat ik zoveel mensen moet teleurstellen, hoewel ik weet dat ik er niks aan kan doen." Gelukkig staat een nieuwe datum al vast. Zo schrijft hij erachteraan: "Lieve allemaal, het spijt me. Het is wat het is. 6 oktober as zal de vervangende datum zijn. Hoop jullie dan allemaal alsnog te zien", aldus de Pak maar mijn hand-zanger.

Gelukkig zorgt zijn lieve dochtertje Kiki wel goed voor haar zieke vader. Zo gaf de twee-jarige hem een pleister toen hij haar vertelde dat hij hoofdpijn had.
 

 

 
Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 Bron: RTLboulevard | Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad