Pippa Middleton en haar kersverse echtgenoot James Matthews zetten hun huwelijksreis voort in Australië. Eerder waren ze aan het eilandhoppen in Frans-Polynesië. Op Australische websites staan foto's van Pippa en James in de haven van Sydney.

Volgens de Australische media stapte het pasgetrouwde stel in een watertaxi die hen aan de overkant van het water tegenover het Opera House bracht, waar een watervliegtuig klaar stond voor een vlucht naar een exclusief restaurant aan de waterkant waar onder meer tartaar van kangoeroe's en geroosterde inktvis op het menu staan.

Pippa Middleton, het jongere zusje van Catherine trouwde zaterdag 20 mei in Englefield met bankier James Matthews in aanwezigheid van prins William, Catherine en prins Harry.

Bron: ANP

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL