Waylon bezocht in het geheim een vrijstaande woonboerderij in de Vechtstreek, die te koop staat voor bijna 2,8 miljoen euro. In dit enorme huis kan de zanger eindelijk zijn droomgezin stichten. Maar met wie?

Lees ook: Gespot: Joëlle valt weer voor verliefde Waylon

Ex Joëlle

Waylon en zijn ex Joëlle Witschge, de 25-jarige dochter van voetballer Richard Witschge, zouden het weer heel gezellig hebben samen. Wie weet is driemaal scheepsrecht en is zij degene die met Waylon in de villa trekt nadat hun relatie al twee keer eerder op de klippen liep. Tenminste, als Waylon een bod uitbrengt...

Lees het hele verhaal in Story. Editie 24 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL