Royalty deskundige Marc van der Linden deelt op Facebook een video van Willem-Alexander zoals we hem niet vaak zien. Het filmpje toont een zichtbaar geïrriteerde koning, die wordt gefotografeerd terwijl hij op vakantie is in Oostenrijk. Dat is tegen de regels van de mediacode. Marc van der Linden krijgt het dan ook online aan de stok met zijn volgers, die beweren dat hij niet het goede voorbeeld geeft door een link naar het filmpje te plaatsen.

Beeld: Peter Smulders

Via een liefdevol filmpje op Instagram laat Jennifer Lopez weten hoe dankbaar ze is voor het hebben van haar tweeling, Max en Emme, in haar leven. De twee zijn 10 jaar geworden en hun trotse moeder laat de hele wereld weten wat ze voor haar betekenen.

"Ik kan bijna niet geloven dat het tien jaar geleden is dat deze twee wereldwondertjes in mijn leven kwamen, om alles voorgoed te veranderen. Jullie hebben mijn ziel geheeld en mijn bestaan verjongd. Jullie leerden mij over liefde, het leven en over mezelf op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik ben voor altijd intens verliefd op deze prachtige gezichtjes."

Jennifer kreeg de kinderen in 2008 met haar toenmalige echtgenoot Marc Anthony, van wie ze in 2011 scheidde. Tegenwoordig is de zangeres/actrice samen met voormalig New York Yankees honkballer Alex Rodriguez.

Beeld: ANP | Bron: ANP