De gemoederen worden al een behoorlijke tijd bezig gehouden met de relatie van André en Monique. Hebben de twee nou een tijdelijke pauze ingelast? Zijn ze uit elkaar? Feit is dat ze nu nog samen met hun zoontje en wat vrienden in Mexico zitten en ze lijken het erg naar hun zin te hebben.

Het ziet eruit alsof er niet zoveel aan de hand is tussen de twee. Op Instagram plaatsen ze regelmatig foto's van hun gezinnetje en op het eerste gezicht is er niets bijzonders op te merken. Oordeel zelf:

 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

 

🙉🙈🙊

A post shared by MoniQue Noël (@moniquenoell) on

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders | Instagram

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL