Grote ophef rondom The Passion. De Amsterdamse tv-zender AT5 nam een kijkje in de Bijlmer in Amsterdam op het terrein waar donderdag het tv-spektakel van het jaar plaatsvindt. In diezelfde Bijlmer vond in 1992 een enorme ramp plaats, toen er een Boeing 747 neerstortte middenin de woonwijk. Hierbij kwamen 43 mensen om het leven. Toen AT5 de uitvoerend producent Michiel Bartels in de Bijlmer sprak deed hij een nogal pijnlijke uitspraak die voor flink wat commotie heeft gezorgd...

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL