Sylvie Meis is - een maand nadat zij door haar liefde Charbel Aouad ten huwelijk is gevraagd (zie video) - verrast met een verlovingsfeestje. Sylvie post op Instagram een foto waarop ze te zien is met de Duitse zangeres Vanessa Mai en de Zuid-Afrikaanse danseres Motsi Mabuse. "En dit vond plaats na de show", schrijft Sylvie bij het kiekje. "Mijn geweldige vriendin Motsi had een klein verlovingsfeestje georganiseerd, geweldig! Lieverd, bedankt voor de prachtige taart. Onze vriendschap betekent ontzettend veel voor mij."

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL