Sylvie Meis komt terug op het witte doek! De blondine heeft een filmrol te pakken in de nieuwe zomerse film Elvy’s Wereld – So Ibiza! en kruipt in de huid van Lola Kingston. De film gaat over fashion, muziek, Ibiza en verliefdheid!

Op Instagram schrijft Sylvie: ”Woo-hoo! Ik mag eindelijk vertellen dat ik het karakter speel van Lola Kingston in de nieuwe film Elvy’s Wereld. Heel erg enthousiast en trots op dit nieuwe project!”

Er zijn ook onder andere rollen weggelegd voor Buddy Vedder, May Hollerman, Rutger Vink, Kalvijn, Irene Moors, Claartje Rose en Nienke Plas. We moeten helaas nog even geduld hebben tot we ze kunnen zien schitteren in de feelgoodfilm. Elvy’s Wereld – So Ibiza! zal vanaf 26 september in de bioscoop te zien zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: ANP | Bron: Show.nl 

 

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL