Vlak voor de live-uitzending van de Duitse versie van Let’s Dance doet Sylvie Meis een pikante onthulling. Eigenlijk had het een geheimpje moeten blijven, maar – oelala, deze openbaring had niemand zien aankomen…

De weinig verhullende jurk die Sylvie draagt, trekt de volledige aandacht van haar mede-presentator Daniel Hartwich. Hij kan zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en wil wel eens weten wat zij daar nou onder draagt…

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL