Sylvie Meis zou volgens het Duitse tijdschrift InTouch een hete nacht hebben gehad met een arts uit Hamburg met Nederlandse roots. Maar... Anno 2018 hebben de paparazzi en roddelbladen te maken met Sylvie 2.0. En die bijt fel van zich af! In een heftige sneeuwbui is ze licht gepikeerd en doet ze wat ze normaal gesproken nooit doet: reageren op haar relatiestatus!

Beeld: ANP

Sinds maandag is Jan Versteegh officieel Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Hij had zijn trouwtoga nog maar nauwelijks aan en werd al van alle kanten benaderd om koppels te trouwen. En voor tips kan Jan terecht bij zijn moeder, want zij is ook BABS. En anders kan -ie altijd nog terecht bij Dirk Zeelenberg, die als bekende BABS met een boek kwam over het babsen.

Beeld: ANP 

Melisa Schaufeli - de vrouw van Andy van der Meijde - laat haar moederhart spreken. Ze trekt zich het lot aan van een 10-jarige jongen uit Apeldoorn. De kleine Jhayliano heeft een grote cyste op zijn hersenen en hoopt baat te hebben bij een behandeling in het buitenland. Melisa en de moeder van de knul zamelen samen geld in...

Beeld: ANP