Het is even schrikken voor Peter Jan Rens en zijn zwangere vrouw Virginia. Haar kledingwinkel in Leerdam is al meer dan een week dicht, omdat ze in het ziekenhuis ligt. Op Facebook schreef Virginia dat ze in het ziekenhuis blijft tot ze is bevallen.

‘Zoals iedereen weet lig ik in het ziekenhuis. Mijn vliezen zijn al gebroken met 32 weken en ik heb al 3 cm ontsluiting gelukkig is dit gelijk gebleven tot nu toe. We zitten vandaag op de 33.2 weken inmiddels 10 dagen ziekenhuis verder en hopen dat onze dochter tot de 37 weken blijft zitten. Als er geen complicaties optreden gaat dit lukken verschillende malen zijn er al weeën geweest en hebben we de Long rijping en weeën remmers al gehad. De kleine spruit groeit verder goed maar het betekend voor mij dat ik tot ik bevallen ben opgenomen blijf in het ziekenhuis. Dit geeft ons een grote druk en wij hopen dan ook voor alle begrip. Morgen gaat de winkel open en zijn we vanaf volgende week dinsdag weer continu geopend.’ aldus Virginia.

Via een liefdevol filmpje op Instagram laat Jennifer Lopez weten hoe dankbaar ze is voor het hebben van haar tweeling, Max en Emme, in haar leven. De twee zijn 10 jaar geworden en hun trotse moeder laat de hele wereld weten wat ze voor haar betekenen.

"Ik kan bijna niet geloven dat het tien jaar geleden is dat deze twee wereldwondertjes in mijn leven kwamen, om alles voorgoed te veranderen. Jullie hebben mijn ziel geheeld en mijn bestaan verjongd. Jullie leerden mij over liefde, het leven en over mezelf op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik ben voor altijd intens verliefd op deze prachtige gezichtjes."

Jennifer kreeg de kinderen in 2008 met haar toenmalige echtgenoot Marc Anthony, van wie ze in 2011 scheidde. Tegenwoordig is de zangeres/actrice samen met voormalig New York Yankees honkballer Alex Rodriguez.

Beeld: ANP | Bron: ANP