Xander de Buisonjé krijgt een bijzondere taak op de trouwdag van Roxeanne Hazes. De zanger mag Roxeanne en haar vriend Erik Zwennes in de echt verbinden, maakte de dochter van wijlen André Hazes zaterdag bekend op Instagram. “We go way back, maar zeker ook vooruit”, schreef Roxeanne bij een foto waarop ze een knuffel krijgt van Xander. “Mijn maatje @xdebuisonje gaat ons trouwen.” De 24-jarige Roxeanne werd begin deze maand ten huwelijk gevraagd door Erik, die bij haar platenlabel werkt. De vonk sloeg eind vorig jaar over tussen de twee, begin december zette Roxeanne na ruim vijf jaar een punt achter haar relatie met Nick van Delft.

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL