Het heeft er alle, meer dan alle zelfs, schijn van dat Simon en Annemarie Keizer een meisje verwachten. Een filmpje van een high tea dat Annemarie deelt op Instagram begint met een blauw en roze hartje en blauw en roze omrand servies... Aan het eind is blauw nergens meer te bekennen en resteert alleen nog het roze lachende hartje... Het management laat weten "het niks voor Annemarie te vinden" om het geslacht "nu al" zo te onthullen; evenwel bevestigen noch ontkennen zij dat de kleine een meisje is.

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL