Doutzen Kroes laat haar van haar meest sexy kant zien. Het model is twerkend in een filmpje te zien. Het Britse blad Love Magazine komt tot kerst elke dag met een sexy filmpje. Op dag elf is onze Doutzen aan de beurt. Ze plaatst het zelf op haar Instagram. Ook haar man Sunnery James post het op zijn Instagram. En trots is hij zeker. Hij schrijft erbij: "Wifey is killing it". En dat mag de DJ zeker zijn met Doutzens prachtige lichaam en sexy moves!

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL