Het liedje Lights en Shadows waarmee O'G3NE naar het Eurovisiesongfestival gaat, is een ode aan hun ernstig zieke moeder. De zusjes vertelden vrijdag bij de presentatie van het nummer in Amsterdam dat het vooral om de boodschap draait. ,,We staan er voor 100 procent achter, dit heeft zo moeten zijn'', zei Shelley over het door haar vader en vriend geschreven lied, een meerstemmige powerballade. Meer weten over de inspiratie van het liedje? Klik dan op deze link: http://www.story.nl/artikel/showbizz/og3ne-onthult-videoclip-lights-and-...

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL