In deze Show Update: Laura Ponticorvo, vooral bekend van de RTL-realityserie Mijn vieze vette vervelende verloofde, is gehackt. Er zijn zonder haar toestemming naaktfoto's van haar online gezet. De YoutubeSter heeft vandaag aangifte gedaan, zo laat ze weten aan Shownieuws. 'We hebben nooit toestemming gegeven tot het verspreiden van deze persoonlijke foto's, en zullen dit ook nooit geven'. Eerder deze week lekten er ook al privéfoto's uit van actrice Emma Watson. En de hackers zouden ook privébeelden van Carice van Houten in handen hebben, maar die beelden zijn nog niet online verschenen.

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL