In deze Show Update: Johnny de Mol heeft een emotioneel bericht op Instagram gepost. Hij herdenkt Jette, een van de kandidaten uit zijn programma 'Reis van je leven'. Zij is onlangs op 36-jarige leeftijd overleden aan borstkanker. Johnny reisde afgelopen zomer met de terminaal zieke Jette af naar Amerika. En beleefde ontroerende momenten met haar. Hij had zo'n bijzondere klik met Jette, dat ze zelfs samen een tatoeage lieten zetten.

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL