The Walking Dead-sterren Norman Reedus (Daryl Dixon), Jeffrey Dean Morgan (Negan) en special effects- en make-upspecialist Greg Nicotero waren gisteren in onze hoofdstad om te komen praten over het succes van de zombie-hitserie en als de verslaggeefster vraagt wie van ons Hollands trots wel een rolletje in de serie zou mogen spelen, is het moeilijk kiezen voor de mannen. Ze hebben de keuze uit Katja Schuurman, Sylvie Meis, Yolanthe Sneijder-Cabau en Carice van Houten.

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL