Remko Harms is erg geschrokken door de ziekte van zijn voormalig LA The Voices-collega Peter Strykes. In januari werd bekend dat Peter aan een bijzondere vorm van kanker lijdt. Hij hoopt dat ook dat hij er snel bovenop komt. Remko en Peter zaten vanaf 2010 samen in de populair-klassieke zangformatie LA The Voices. Vorig jaar besloot Remko uit de groep te stappen om zich op zijn solocarrière te storten.

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL