Paul de Leeuw wordt tijdens zijn afvalstrijd door zijn volgers flink gesteund. De presentator wordt zelfs bedolven onder de personal trainers en dieetadviezen, zo vertelt hij in zijn vlog. En hij heeft besloten er eentje op te gaan volgen! Paul plaatst op Instagram en Facebook een kort filmpje waarin hij vertelt over hoe de afvalstrijd verloopt. Vervolgens leest Paul een lijnmethode voor die hem per post is toegestuurd. Die houdt in dat hij alleen nog mag eten en drinken wat er in een aantal speciale bakjes past. En die methode ziet Paul wel zitten...

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL