De 23-jarige Nicky, bekend van het programma Oh oh daar gaan we weer en vriend van Geneviève, heeft een boete van 350 euro gekregen voor het beledigen van de politie. In een vlog stak hij zijn middelvinger op naar de politie en liet hij zijn zoontje van 3 hetzelfde doen. Met een fragment uit zijn nieuwste vlog maakt hij nu heel wat boze tongen los. ''Ze hebben weer echte boeven gevangen'', zegt hij tegen zijn zoontje. ''Wat zeg je tegen de politie?'' vraagt hij aan zijn zoontje, terwijl hij filmt hoe de agenten een boete uitschrijven. Het jongetje steekt in navolging van zijn vader zijn middelvinger op. Hij plaatste de video op zijn eigen Youtubekanaal en videosite Dumpert nam het filmpje vervolgens over. Volgers zijn niet te spreken over de actie van Nicky. ''Triest. Arm kind'', ''Arm kind, wat een diep trieste onvolwassen vader..'' en ''Wat een sulletje, kind is al verpest'' zijn enkele reacties onder het filmpje.

Vanochtend was Trijntje Oosterhuis te gast in Evers Staat Op. De zangeres zit 25 jaar in het vak en gaat dat vieren met een concert in de Ziggo Dome. In de 538-studio gaf ze onder begeleiding van haar pianist alvast een voorproefje van het concert door een paar van haar grootste hits te spelen. Een van de grote hits van Trijntje is ‘Wereld Zonder Jou’ die ze samen met Marco Borsato zong. En omdat Marco er nu niet bij was, dus vroeg ze Edwin Evers om in te vallen.

Het wordt pittig en heftig, maar vanaf volgende week moeten ze er aan geloven. Dan ruilen De Roelvinkjes de bubbels, fancy restaurants, chique winkels en dure bolides in voor een bijstandsuitkering. Van krakkemikkige stapelbedden tot goedkope licht-ontvlambare barbecues. In "Effe geen cent te makken" blijft niks ze bespaard. En wij hebben de allereerste beelden.