LUV zangeres Jose Hoebee is verhuisd naar haar geboortedorp Best in Brabant en daar is Jose helemaal gelukkig in haar tweekamer appartement, dat meldt de website Bekende Buren. Na het overlijden van haar man Will heeft Jose Hoebee in meerdere huizen gewoond, waar ze toch uiteindelijk haar draai niet heeft kunnen vinden.  Het appartement heeft een totale woonoppervlakte van 48 vierkante meter en telt totaal twee kamers, waaronder 1 slaapkamer en een badkamer. Koken kan Jose in haar luxe keuken, die voorzien alle benodigde inbouw apparatuur.

Of ze haar naaldhakken thuis laat, moeten we nog zien, maar volgende maand onderneemt Melania Trump haar eerste buitenlandse solo-reis als first lady naar Afrika. En dat is best wel bijzonder, want tot nu toe waren alle reizen met manlief Donald. Melania staat bekend als nogal eigenzinnig en ze heeft ook al een aantal modeblundertjes begaan. Er wordt dus reikhalzend uitgekeken naar wat ze nu weer uit de kast trekt.

In deze Show Update... Er is veel te doen om het programma FF geen cent te makke. Er gaan geruchten dat de familie Roelvink, die dit jaar de bijstand in zijn gegaan voor het programma FF geen cent te makken, niet of nauwelijks in hun huis in Amsterdam Noord gewoond hebben. Wij hebben proef op de som genomen en zijn langs gegaan bij de buren.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders