Koningin Máxima brengt dinsdagmiddag een werkbezoek aan Koppert Cress in Westland. Het tuinbouwbedrijf wordt vereerd met een bezoek omdat het de winnaar is van de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2016. Deze prijs beloont duurzame innovaties van kleine of grote organisaties. Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting. Tijdens haar bezoek woont Máxima één van de smaaklessen bij die Koppert Cress wekelijks geeft aan leerlingen van basisscholen. Daarna krijgt ze een rondleiding in het bedrijf. In de proeftuin wordt een toelichting gegeven op de verschillende eetbare bloemen en planten. In het bedrijfsrestaurant spreekt de koningin vervolgens met onder andere Tamara de Weijer, voorzitter van Vereniging Arts & Voeding, over het belang van gezonde voeding op de werkvloer.

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL