De zwangere Beyoncé deelt allerlei kiekjes van haar groeiende babybuik, maar op de foto’s van haar laatste shoot merkten haar fans iets op. Er is geen twijfel mogelijk dat de lippen van Queen Bey voller lijken. En boze tongen beweren nu dat ze haar lippen heeft laten opvullen. ''She looks better natural those lips ain't real'' en ''Got her lips done...it looks horrible'' zijn een greep uit de vele reacties. Echter, gezien het feit dat Beyoncé zwanger is, is het heel onwaarschijnlijk dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan. Wellicht dankt Beyoncé haar vollere lippen aan haar zwangerschap en houdt de zangeres vocht vast. Volgens verschillende dermatologen is het zeker mogelijk dat een zwangerschap voor een zwelling in de lippen kan zorgen.

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL