Fans van Ed Sheeran opgelet! De singer-songwriter begint zijn eigen boyband. Ed heeft de smaak goed te pakken, want na het uitbrengen van een succesvol derde album en met een wereldtournee op komst, vindt hij het allemaal nog niet genoeg. Hij heeft ontzettend veel liedjes klaarliggen, maar vindt deze liedjes niet geschikt voor zichzelf. Daarom besluit hij een boyband te beginnen. Ed heeft al eerder veel liedjes geschreven voor andere artiesten onder wie Justin Bieber, The Weeknd en ook liedjes voor One Direction. De liedjes voor de nieuwe groep liggen al klaar, het platencontract is al opgesteld én de boyband mag met Ed mee op tour...

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL