Danielle Oerlemans is overgevlogen vanuit de VS om de villa van het gezin in Laren leeg te halen. Dit deelt Danielle via Instagram met een krabbel van een treurig gezichtje. Het riante landgoed staat vijf weken te koop voor de vraagprijs van 7.350.000 euro en de kans bestaat dat het inmiddels verkocht is. Hoe dan ook, Danielle vindt het hoog tijd al hun dierbare spullen in te pakken en wie weet krijgt alles een plekje in het nieuwe droomhuis van de Oerlemannetjes in het Amerikaanse Bel Air.

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL