Brooklyn Beckham is maandag wederom op de bon geslingerd. De oudste zoon van David en Victoria Beckham heeft sinds deze zomer zijn rijbewijs, maar parkeren op de juiste plaats blijkt moeilijk.

Brooklyn kreeg maandagmiddag zijn vierde parkeerboete in twee maanden tijd, weet de Daily Mail. Op zijn peperdure Mercedes C-klasse prijkte wederom een felgeel papiertje. De zeventienjarige was niet blij toen hij het papiertje onder zijn ruitenwisser zag zitten, is te zien op foto’s die de krant publiceerde.

Brooklyns gewoonte zijn auto niet juist te parkeren, is een dure hobby. Een parkeerboete kan in Londen oplopen tot 130 pond (155 euro).

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL