Niet één, maar twee nieuwe bewoonster zijn maandag het Utopia terrein binnengetreden. En niet zomaar twee... het is de bloedmooie tweeling Demi en Fay Burgers! En waar alle deelnemers eenzaam en alleen de poort binnen wandelde, hebben de eeneiige tweeling een stapje voor. De twee hebben al van voor hun geboorte een band voor het leven, trekken bij alles samen op en slapen zelfs in één bed. En dat is iets wat ze, eenmaal binnen, ook van plan zijn te gaan doen...

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL