Amal Clooney is stijlvol zwanger. Op de foto's is te zien dat de buik begint te groeien. De vrouw van George Clooney is nu zes maanden in verwachting van een tweeling en werd gisteren op straat gespot in New York. De Britse krant vraagt zich af of het verstandig is om in haar toestand op stiletto's rond te stappen. ,,Doordat je aan de voorkant aankomt, kun je minder goed je evenwicht bewaren. Als je valt, dan kan dat de baby of baby's schaden'', zo uit de Londense podoloog Adnan Nazir haar zorgen. Zij raadt zwangere vrouwen aan platte schoenen te dragen. Vooralsnog lijkt de modebewuste Amal zich daar weinig van aan te trekken. Ze koos gisteren in New York voor lichtblauwe hakken met een zwart-zandkleurige streep en werd eerder gespot met gitzwarte stiletto's, in combinatie met een kanariegeel jurkje tot aan de knie.

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL