Het neefje van Najib Amhali is tijdens een zwembadfeestje gered van de verdrinkingsdood. Dat is te zien op de bewakingsbeelden die Najib deelt op zijn Instagram-account.

Op de beelden is te zien dat het jongetje tijdens een zwembadfeestje in de tuin van de familie Amhali, omringt door tientallen kinderen en volwassenen, niets vermoedend het zwembad in loopt. Gelukkig was daar de oplettende Anna die het jongetje op tijd het zwembad uit trok. Najib deelt de beelden als waarschuwing.

Hij schrijft: ''Dit is een #waarschuwing voor ouders met kinderen die gaan zwemmen/niet kunnen zwemmen. Al staan er 100 mensen bij, neefje bijna verdronken als #held Roos het niet zag.'' Najib deelde al vaker bewakingsbeelden nadat zijn auto veelvuldig geprobeerd is te stelen.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: een jaarabonnement voor slechts €11,50 per maand

In deze Show Update... Sylvia Geersen is is al een aantal maanden gelukkig met haar nieuwe vriend en nu mag iedereen dat weten! Op haar Instagram post ze foto's met haar vlam waarop je hem nu ook goed kan zien, en zijn naam is bekend: Jezaya. Maar Sylvia krijgt de nodige kritiek over zich heen.

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.