Roy Donders is nog steeds intens verdrietig om het verlies van zijn oma. De oma van Roy overleed vorige maand op 91-jarige leeftijd aan problemen met haar hart en nieren. De stylist van het zuiden is te verdrietig om op te treden. 

Afgelast

Roy is verscheurd van verdriet en daarom heeft hij zijn geplande optreden van dit weekend afgelast. Roy was dol op zijn oma en zij was zijn allergrootste fan. "Tijdens de repetities van mijn show kon ik maar aan 1 ding denken. Namelijk mijn lieve omaatje die ik enorm mis en die natuurlijk bij mijn eerste show aanwezig had moeten zijn," liet hij zaterdag op Facebook weten. "Voor mij geeft dit een heel dubbel gevoel het voelt niet compleet, ik word er enorm verdrietig van. Daarom heb ik met pijn in mijn hart, samen met mijn team besloten de show af te lassen."

Geld terug

De stylist van het zuiden hoopt dat hij snel beter kan omgaan met zijn verdriet. Fans die een kaartje hadden voor zijn optreden krijgen hun geld terug en ontvangen in het voorjaar van 2018 zijn nieuwe album. "Ik hoop dat iedereen die aanwezig zou zijn op deze avond begrip heeft voor de situatie," aldus Roy.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders