Rossana Kluivert vindt dat ze tot dusver geluk heeft gehad sinds bij haar borstkanker werd ontdekt. Van een 'strijd' tegen de ziekte is geen sprake, zei de styliste en vrouw van oud-voetballer Patrick Kluivert.

'Ik ben er nog, ik heb geluk, ik heb niet gestreden', aldus Rossana in RTL Boulevard. 'Mensen zeggen vaak: 'je bent zo sterk, je bent een vechter'. Maar ik heb gewoon geluk. Mensen die dood zijn, die hebben pas gestreden en die hebben geen geluk gehad.'

Traject

Rossana had in augustus haar laatste bestraling maar haar wacht nog meer behandelingen. 'Het is nog steeds zwaar. Ik moet nog een traject in', zegt ze. Over twee weken wacht haar een operatie waar haar eierstokken preventief worden verwijderd.

Reallifeserie

Door haar ziekte moest Rossana noodgedwongen de opnames van haar reallifeserie voor TLC uitstellen. Momenteel zijn ze opnames daarvoor in volle gang. Rossana Kluivert On A Mission is vanaf woensdag 7 november tot en met woensdag 26 december om 20:30 uur te zien bij TLC. Te zien is hoe ze straathonden op Curaçao opvangt.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders