De vriendin van Ronald de Boer, Suze van Rozelaar, is zwanger van een zoontje. Het is de eerste keer dat de voormalig voetballer een jongen verwacht. De 46-jarige De Boer heeft al vijf dochters.

Het babynieuws werd vanmiddag spontaan aangekondigd tijdens het tv-programma Fox Sports. De heren hadden het over voetballer Eljero Elia, die vertelde nog een zoon te willen na drie dochters. ''Uiteindelijk is het Ronald de Boer ook gelukt'', zei Fox-presentator Jan Joost van Gangelen, waarop De Boer reageerde: ''Dat weet eigenlijk nog niemand, maar ik krijg een zoon, ja.''

De onthulling viel De Boer niet rauw op het dak. ''Het is geen geheim meer.'' De Boer kreeg in 2013 zijn eerste kindje samen met zijn vriendin Suze van Rozelaar, zijn vierde dochter Fenna. In 2015 kwam daar zijn vijfde dochter Linde bij. Toen liet hij al doorschemeren dat een jongen in de familie ook eens leuk zou zijn. De ex-voetballer heeft uit een eerder huwelijk drie dochters: Brooke, Maxime en Demi.

Beeld: Peter Smulders

 

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL