Rafael van der Vaart is donderdag woedend het veld afgelopen nadat hij negentig minuten op de bank moest zitten en geen speeltijd kreeg. FC Midtjylland, de club van Rafael van der Vaart, plaatste zich donderdag voor de Europa League na een 3-0 overwinning op Randers. Maar erg sportief reageerde Rafael niet….

In plaats van de overwinning te vieren met zijn teamgenoten en de vele fans die gekomen waren naar de wedstrijd zocht hij direct na de wedstrijd de kleedkamer op.

Trainer Jess Thorup zei na afloop dat Van der Vaart binnenkort op het matje zal worden geroepen. “Dit is niet de manier waarop het hoort te gaan. Natuurlijk, sterspelers gedragen zich soms wat anders, maar dat betekent niet dat ik het daarom zomaar accepteer. Ik ga hier met hem over praten”, aldus Jess Thorup in een interview met TV3.

Eerder sprak de club ook al hun ongenoegen uit over de voetballer. Dit zie je in de video hierboven.

Beeld: Peter Smulders

In deze Show Update... Peter Jan Rens en zijn vrouw Virginia genieten ontzettend van hun gezinsgeluk. En hun dochtertje Djanina van vijf pakt ze helemaal in...

Beeld: Peter Smulders

Simone Weimans is niet alleen nieuwslezeres bij het NOS-journaal, ze zit ook in Wie is de Mol en mag zich nu ook radio-DJ noemen. Donderdagochtend nam ze eenmalig de show over van Lex Gaarthuis op Radio 10.

Beeld: ANP