Rafael van der Vaart is donderdag woedend het veld afgelopen nadat hij negentig minuten op de bank moest zitten en geen speeltijd kreeg. FC Midtjylland, de club van Rafael van der Vaart, plaatste zich donderdag voor de Europa League na een 3-0 overwinning op Randers. Maar erg sportief reageerde Rafael niet….

In plaats van de overwinning te vieren met zijn teamgenoten en de vele fans die gekomen waren naar de wedstrijd zocht hij direct na de wedstrijd de kleedkamer op.

Trainer Jess Thorup zei na afloop dat Van der Vaart binnenkort op het matje zal worden geroepen. “Dit is niet de manier waarop het hoort te gaan. Natuurlijk, sterspelers gedragen zich soms wat anders, maar dat betekent niet dat ik het daarom zomaar accepteer. Ik ga hier met hem over praten”, aldus Jess Thorup in een interview met TV3.

Eerder sprak de club ook al hun ongenoegen uit over de voetballer. Dit zie je in de video hierboven.

Beeld: Peter Smulders

Thomas Markle heeft de hoop definitief opgegeven dat het nog goed komt tussen hem en zijn dochter Meghan. Hij denkt niet dat hij haar ooit nog zal zien of spreken.

Eigen glazen ingegooid

Thomas Markle realiseert dat hij zijn eigen glazen heeft ingegooid door voortdurend met de media te praten. Dit weekend kwamen opnieuw details naar buiten die het Britse Koningshuis liever binnen de paleismuren wil houden: een pittig telefoongesprek tussen Thomas Markle en prins Harry. Dit was - naar eigen zeggen - de allerlaatste keer dat Thomas Markle met de media sprak. Toch heeft hij maandag alweer met andere krant gesproken. Deze man is de PR-nachtmerrie van het Britse Koningshuis, maar gelukkig hebben ze hun troef, moeder Doria, nog.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Shownieuws | Beeld: ANP

 Wesley en Yolanthe hebben ondanks de drukke schema's toch tijd gevonden om als gezinnetje gezellig op pad te gaan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders