Presentatrice Regina Romeijn onthult aan Shownieuws dat ze in blijde verwachting is van haar derde kindje.

De 40-jarige Regina Romeijn werd bekend als presentatrice van verschillende tv-programma’s, waaronder Zij, gelooft, zij niet en Slag om Pampus. In 2010 won ze Expeditie Robinson. In 2008 haalde ze de finale van Wie is de mol? Ook deed ze in het verleden mee aan Peking Express VIP. Na haar eerste zwangerschap schreef Regina met personal trainer Guy van der Reijden een boek over afvallen onder de titel Vet man, zo’n baby.

Naar verwachting kunnen Regina en haar vriend Erdem Yavuz hun kindje in Januari 2018 in de armen sluiten.

Via een liefdevol filmpje op Instagram laat Jennifer Lopez weten hoe dankbaar ze is voor het hebben van haar tweeling, Max en Emme, in haar leven. De twee zijn 10 jaar geworden en hun trotse moeder laat de hele wereld weten wat ze voor haar betekenen.

"Ik kan bijna niet geloven dat het tien jaar geleden is dat deze twee wereldwondertjes in mijn leven kwamen, om alles voorgoed te veranderen. Jullie hebben mijn ziel geheeld en mijn bestaan verjongd. Jullie leerden mij over liefde, het leven en over mezelf op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik ben voor altijd intens verliefd op deze prachtige gezichtjes."

Jennifer kreeg de kinderen in 2008 met haar toenmalige echtgenoot Marc Anthony, van wie ze in 2011 scheidde. Tegenwoordig is de zangeres/actrice samen met voormalig New York Yankees honkballer Alex Rodriguez.

Beeld: ANP | Bron: ANP