Melanie Griffith zag pas dat ze te ver was gegaan met plastische chirurgie, toen ze daar door anderen op werd gewezen. Dat vertelt de actrice in magazine Porter.

“Ik realiseerde me dat niet totdat mensen begonnen te zeggen: ‘Oh mijn God, wat heeft ze gedaan?'”, aldus Melanie. “Dat deed zo’n pijn dat ik naar een andere arts ben gegaan en die is toen op gaan lossen wat de eerste dokter allemaal had gedaan. Hopelijk zie ik er nu weer normaler uit.”

In het interview is de actrice ook open over haar verslavingsverleden. Ze moest drie keer afkicken van drugs en pijnstillers maar haar kinderen Alexander (31), Dakota (27) en Stella (20) hebben daar volgens Melanie niet onder geleden. “Ik functioneerde altijd. Misschien heb ik dingen gelaten die ik wel had moeten doen, maar ik was er bijna altijd voor mijn kinderen. Ze hebben over het algemeen een bevoorrecht zigeunerleven geleefd.”

Melanie (59), zelf de dochter van Hollywoodlegende Tippi Hedren, kreeg van elk van haar ex-mannen een kind. De vader van Alexander is acteur Steven Bauer, Dakota kreeg ze met Don Johnson en Stella’s vader is Antonio Banderas.

"We hebben de dader op heterdaad betrapt!! Hij is ondertussen gearresteerd en moet waarschijnlijk zo het er nu naar uit ziet paar maanden brommen!!" aldus een hilarische Frans op Instagram.

 Het gaat om zijn hondje Kaya. Die gek blijkt te zijn op lange vingers.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Prinses Mabel werd afgelopen zaterdag vijftig jaar. Dat vierde ze met familie en vrienden, zo liet de prinses weten aan het ANP. ''Ik kijk terug op vijftig jaren van enorme vreugde en intens verdriet, zware lessen en mooie successen, warme vriendschappen en ware liefde. En op 25 jaren van intensieve en gepassioneerde inzet voor vrijheid, gelijkheid en vrede. Ik hoop sommige van mijn ervaringen en opgedane kennis door te kunnen geven aan volgende generaties'', aldus Mabel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders