Royal-to-be Meghan Markle begint langzaam maar zeker aan haar nieuwe leven te wennen dat natuurlijk bol staat van de regels en tradities. Toch is Meghan niet bang om sommige regels lekker aan haar laars te lappen. Meghan zou last hebben van heimwee mede door het keurslijf waar ze nu met te maken krijgt. Toch zou ze op haar huwelijk op 19 mei van plan zijn om met een traditie te breken.

Sinds maandag is Jan Versteegh officieel Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Hij had zijn trouwtoga nog maar nauwelijks aan en werd al van alle kanten benaderd om koppels te trouwen. En voor tips kan Jan terecht bij zijn moeder, want zij is ook BABS. En anders kan -ie altijd nog terecht bij Dirk Zeelenberg, die als bekende BABS met een boek kwam over het babsen.

Beeld: ANP 

Melisa Schaufeli - de vrouw van Andy van der Meijde - laat haar moederhart spreken. Ze trekt zich het lot aan van een 10-jarige jongen uit Apeldoorn. De kleine Jhayliano heeft een grote cyste op zijn hersenen en hoopt baat te hebben bij een behandeling in het buitenland. Melisa en de moeder van de knul zamelen samen geld in...

Beeld: ANP