Meghan Markle is gedoopt, dat meldt de Daily Mail op basis van bronnen. Het was een intieme ceremonie in de Anglicaanse kerk, met prins Harry dicht aan haar zijde. De ceremonie vond plaats in de Chapel Royal in St James’s Palace en werd geleid door de aartsbisschop Justin Welby, die ook de trouwdienst van het koppel zal leiden. Naast Prins Harry waren ook prins Charles en Camilla Parker Bowles van de partij. Koningin Elizabeth en prins William waren de opvallende afwezigen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: ANP

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL