Rosanna - bekend van Temptation Island - wil graag verder in het reality-wereldje en heeft een echte manager aan de haak geslagen. Wie is gaat haar begeleiden in de wereld van de glitter en glamour? Dat is niemand minder dan Jake Hampel, de ex-manager van Barbie. Zij zijn niet echt op een chique manier uit elkaar gegaan. Barbie verwijt Jake dat hij haar jaren lang heeft misbruikt om over haar rug geld te verdienen en hij zegt op zijn beurt weer dat er niet met haar te werken valt. Toch is het hem niet in de koude kleren gaan zitten. En Jake heeft Barbie zelfs op alle kanalen geblokkeerd en wil ook verder helemaal niks meer met haar te maken hebben.


Of ze haar naaldhakken thuis laat, moeten we nog zien, maar volgende maand onderneemt Melania Trump haar eerste buitenlandse solo-reis als first lady naar Afrika. En dat is best wel bijzonder, want tot nu toe waren alle reizen met manlief Donald. Melania staat bekend als nogal eigenzinnig en ze heeft ook al een aantal modeblundertjes begaan. Er wordt dus reikhalzend uitgekeken naar wat ze nu weer uit de kast trekt.

In deze Show Update... Er is veel te doen om het programma FF geen cent te makke. Er gaan geruchten dat de familie Roelvink, die dit jaar de bijstand in zijn gegaan voor het programma FF geen cent te makken, niet of nauwelijks in hun huis in Amsterdam Noord gewoond hebben. Wij hebben proef op de som genomen en zijn langs gegaan bij de buren.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders