1,7 miljoen mensen zien zaterdag hoe de 16-jarige Amber met haar moeder en stiefvader naar Frankrijk vertrekt. Een spraakmakende uitzending, want op Twitter ging men helemaal los en met name over dochter Amber. Zij is sociaal niet zo vaardig en gaat in Nederland naar speciaal onderwijs. In Frankrijk is er geen school voor haar, dus gaat ze mee werken in het bedrijf van haar ouders. Veel mensen vragen zich af of dit het beste is voor haar...

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL