Gordon heeft zijn oude hobby weer opgepakt. De entertainer nam dinsdag voor het eerst in jaren weer de stuurknuppel van een vliegtuigje ter hand.

“Je raadt het nooit, maar ik ga m’n vliegen weer oppakken”, zegt Gordon in een Facebookvideo. “Het is heel lang geleden en nu ga ik het weer oppakken.” Hoewel het niet de eerste keer was dat hij in een vliegtuigje kroop, was Gordon gespannen. “Ik heb inmiddels 140 uur ervaring van de afgelopen tien jaar, maar het blijft toch een beetje spannend altijd weer.”

Het was twee jaar geleden dat Gordon vloog, maar hij had de smaak snel weer te pakken. “Ik vind het zo leuk, kicken dit, heerlijk. Wat is het leven toch mooi jongens.” Ook in twee video’s die hij vanuit de cockpit opnam, zegt Gordon meermaals dat hij het vliegen “heerlijk” vindt.

Terug op aarde liet Gordon vanaf Vliegveld Texel weten nog steeds overweg te kunnen met een stuurknuppel. “Its been a while maar pappie kan het nog steeds!”

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: een jaarabonnement voor slechts €11,50 per maand.

Sinds maandag is Jan Versteegh officieel Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Hij had zijn trouwtoga nog maar nauwelijks aan en werd al van alle kanten benaderd om koppels te trouwen. En voor tips kan Jan terecht bij zijn moeder, want zij is ook BABS. En anders kan -ie altijd nog terecht bij Dirk Zeelenberg, die als bekende BABS met een boek kwam over het babsen.

Beeld: ANP 

Melisa Schaufeli - de vrouw van Andy van der Meijde - laat haar moederhart spreken. Ze trekt zich het lot aan van een 10-jarige jongen uit Apeldoorn. De kleine Jhayliano heeft een grote cyste op zijn hersenen en hoopt baat te hebben bij een behandeling in het buitenland. Melisa en de moeder van de knul zamelen samen geld in...

Beeld: ANP