Gordon en Jörgen Raymann slaan de handen ineen in de strijd tegen Alzheimer. Samen met andere BN'ers werken ze mee aan All Mixed Up the Challenge, een interactieve theateravond waarin ze zich laten verrassen door challenges uitgedeeld door het publiek. En de onzekerheid die ontstaat als je een podium opgaat zonder te weten wat je gaat doen is nu precies wat Alzheimer-patiënten vaak aan den lijve ondervinden.


Beeld: ANP 

Of ze haar naaldhakken thuis laat, moeten we nog zien, maar volgende maand onderneemt Melania Trump haar eerste buitenlandse solo-reis als first lady naar Afrika. En dat is best wel bijzonder, want tot nu toe waren alle reizen met manlief Donald. Melania staat bekend als nogal eigenzinnig en ze heeft ook al een aantal modeblundertjes begaan. Er wordt dus reikhalzend uitgekeken naar wat ze nu weer uit de kast trekt.

In deze Show Update... Er is veel te doen om het programma FF geen cent te makke. Er gaan geruchten dat de familie Roelvink, die dit jaar de bijstand in zijn gegaan voor het programma FF geen cent te makken, niet of nauwelijks in hun huis in Amsterdam Noord gewoond hebben. Wij hebben proef op de som genomen en zijn langs gegaan bij de buren.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders