De stoom komt uit de oren van Patricia Paay. Boze tongen beweren dat ze de rekening van haar bruiloft nog niet heeft betaald wegens geldproblemen. Patricia is het zat dat ze opnieuw negatief in de belangstelling staat. Aan Koos onthult ze hoe een zeer pijnlijk incident haar huwelijksavond heeft "verpest". Patricia liep "tweedegraads brandwonden" op en is niet te spreken over de "boerige" houding van de mensen van haar trouwlocatie, die wel een rekening stuurden, maar volgens haar niet informeerden naar hoe het met haar ging...

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL