Het kan je haast niet ontgaan zijn: Linda de Mol zoekt nieuwe koffermeisjes voor haar programma Miljoenenjacht! Maar dat dat niet zo makkelijk is als het lijkt bewijst Fred hier wel. Wanneer hij met een grote zwarte koffer in zijn hand en grote zonnebril op zijn neus een oproepje doet aan alle dames glijdt hij keihard van de trap. ''Kan jij het beter?,'' grapt hij bij de video.

Fred van Leer neemt samen met Miss Nederland en voormalig kofferdraagster Zoey Ivory plaats in een speciale jury die tijdens een speciale selectiedag bepaalt wie er kans maakt een potentieel koffermeisje te worden. Uiteindelijk worden vijf aspirant-koffermeisjes geselecteerd die ieder een keer in een uitzending van Miljoenenjacht komen. Daarna mag het publiek bepalen welk van de vijf een vast plek verdient in het team.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Sinds maandag is Jan Versteegh officieel Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Hij had zijn trouwtoga nog maar nauwelijks aan en werd al van alle kanten benaderd om koppels te trouwen. En voor tips kan Jan terecht bij zijn moeder, want zij is ook BABS. En anders kan -ie altijd nog terecht bij Dirk Zeelenberg, die als bekende BABS met een boek kwam over het babsen.

Beeld: ANP 

Melisa Schaufeli - de vrouw van Andy van der Meijde - laat haar moederhart spreken. Ze trekt zich het lot aan van een 10-jarige jongen uit Apeldoorn. De kleine Jhayliano heeft een grote cyste op zijn hersenen en hoopt baat te hebben bij een behandeling in het buitenland. Melisa en de moeder van de knul zamelen samen geld in...

Beeld: ANP