De fitgirl is druk bezig met haar derde boek over hoe de zwangerschapskilo's kwijt te raken, zo vertelt ze aan Shownieuws. Fajah: "Ik ben bij mijn zwangerschap twee keer 25 kilo aangekomen. Ik weet nu wel, als ik weer zwanger zou zijn dat ik dat niet meer op die manier zou doen." Fajah, die dolgelukkig is met vriendje Igor, ontkent dan ook niet dat er ooit een derde komt... "Ja, maar niet als ik hem zelf zal krijgen. Ik zou niet meer zwanger willen zijn. Dat hele traject. Ik heb er wel over nagedacht: Ik kan me voorstellen als ik ouder ben dat ik een kindje zou willen adopteren."

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL