Meghan Markle, de vriendin van prins Harry, is ongekend populair in Engeland en iedereen kijkt reikhalzend uit naar een sprookjeshuwelijk. Hoewel er nog geen trouwdatum geprikt is, zijn er toch al serieuze stappen genomen door Meghan en Harry. Zo is Meghan volgens de Britse tabloids op huizenjacht in de buurt van Kensington Palace en zou ze bezig zijn om haar hondjes Bogart en Guy van Canada naar Engeland te krijgen. Engeland is totaal in de ban van deze relatie en dat heeft gevolgen voor prins William en hertogin Kate. Anne Saenen weet meer...

Of ze haar naaldhakken thuis laat, moeten we nog zien, maar volgende maand onderneemt Melania Trump haar eerste buitenlandse solo-reis als first lady naar Afrika. En dat is best wel bijzonder, want tot nu toe waren alle reizen met manlief Donald. Melania staat bekend als nogal eigenzinnig en ze heeft ook al een aantal modeblundertjes begaan. Er wordt dus reikhalzend uitgekeken naar wat ze nu weer uit de kast trekt.

In deze Show Update... Er is veel te doen om het programma FF geen cent te makke. Er gaan geruchten dat de familie Roelvink, die dit jaar de bijstand in zijn gegaan voor het programma FF geen cent te makken, niet of nauwelijks in hun huis in Amsterdam Noord gewoond hebben. Wij hebben proef op de som genomen en zijn langs gegaan bij de buren.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders