De derde editie van het 7 Layers Festival van de in opspraak geraakte zanger Dotan gaat niet door. Vanwege de huidige omstandigheden hebben alle partijen in goed overleg besloten dat het evenement er dit jaar niet komt, zo staat in een statement.

Het 7 Layers Festival ontstond uit de 7 Layers Sessions die Dotan in Bitterzoet organiseerde om internationaal talent een podium te bieden. Talentvolle singer-songwriters kregen nu op meer plaatsen een podium aangeboden. Zowel de eerste als de tweede editie was uitverkocht. De derde editie zou plaatshebben op 22 en 23 september. Mensen die al kaartjes hebben gekocht, krijgen hun geld terug.

Dotan ligt sinds enkele weken onder vuur omdat hij zich door nepaccounts op sociale media liet ophemelen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL