Een bijzondere dag vandaag in het Gelderse Beesd waar Donny Roelvink een campagne heeft gelanceerd om depressie bespreekbaar te maken. Donny is het gezicht van deze campagne, nadat hij onlangs ook openhartig sprak over zijn depressie. The Voice Kids-winnares Laura van Kaam zou eigenlijk ook aanwezig zijn, maar zij heeft een zware terugval gehad.

Sinds maandag is Jan Versteegh officieel Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Hij had zijn trouwtoga nog maar nauwelijks aan en werd al van alle kanten benaderd om koppels te trouwen. En voor tips kan Jan terecht bij zijn moeder, want zij is ook BABS. En anders kan -ie altijd nog terecht bij Dirk Zeelenberg, die als bekende BABS met een boek kwam over het babsen.

Beeld: ANP 

Melisa Schaufeli - de vrouw van Andy van der Meijde - laat haar moederhart spreken. Ze trekt zich het lot aan van een 10-jarige jongen uit Apeldoorn. De kleine Jhayliano heeft een grote cyste op zijn hersenen en hoopt baat te hebben bij een behandeling in het buitenland. Melisa en de moeder van de knul zamelen samen geld in...

Beeld: ANP