Een bijzondere dag vandaag in het Gelderse Beesd waar Donny Roelvink een campagne heeft gelanceerd om depressie bespreekbaar te maken. Donny is het gezicht van deze campagne, nadat hij onlangs ook openhartig sprak over zijn depressie. The Voice Kids-winnares Laura van Kaam zou eigenlijk ook aanwezig zijn, maar zij heeft een zware terugval gehad.


Vanochtend was Trijntje Oosterhuis te gast in Evers Staat Op. De zangeres zit 25 jaar in het vak en gaat dat vieren met een concert in de Ziggo Dome. In de 538-studio gaf ze onder begeleiding van haar pianist alvast een voorproefje van het concert door een paar van haar grootste hits te spelen. Een van de grote hits van Trijntje is ‘Wereld Zonder Jou’ die ze samen met Marco Borsato zong. En omdat Marco er nu niet bij was, dus vroeg ze Edwin Evers om in te vallen.

Het wordt pittig en heftig, maar vanaf volgende week moeten ze er aan geloven. Dan ruilen De Roelvinkjes de bubbels, fancy restaurants, chique winkels en dure bolides in voor een bijstandsuitkering. Van krakkemikkige stapelbedden tot goedkope licht-ontvlambare barbecues. In "Effe geen cent te makken" blijft niks ze bespaard. En wij hebben de allereerste beelden.